Ratkaisukeskeistä terapiapalvelua

Polkuja parempaan?

Tuntuuko elämäntilanteesi kuormittavalta tai painitko haastavan ongelman kanssa, johon tahtoisit saada  uusia näkökulmia? Haluaisitko selkeyttää ajatuksia ja löytää voimia arkeen terapeuttisen keskustelun avulla? Tarjoan ratkaisukeskeistä terapiapalvelua aikuisille, lapsille /nuorille, pareille sekä perheille 20 vuoden perhetyön ja -kuntoutuksen kokemuksella. Olen saanut ratkaisukeskeisen psykoterapiakoulutuksen ja toiminut terapeuttina vuodesta 2016 lähtien.

Vastaanottotilani sijaitsevat Klaukkalassa (Nurmijärvellä). Palvelu on räätälöitävissä asiakkaiden tarpeen mukaan esim. asiakkaan kotiin tai muuhun sopivaan paikkaan.

   

Ratkaisu- ja voimavarakeskeisyys

Ratkaisu- ja voimavarasuuntautuneet terapiakeskustelut sopivat kaikenikäisille n. 8-vuotiaasta lähtien riippuen lapsen kehitystasosta. Yksilöterapia-asiakkaiden lisäksi otan vastaan pareja ja perheitä. Myös ryhmämuotoinen tuki/valmennus on mahdollista, sillä minulla on osaamista monien erilaisten vertaistukiryhmien ohjaamisesta (ks. tarkemmin kohdasta "Jotain minusta").

Terapiatyöskentely perustuu luottamukselliseen yhteistyösuhteeseen, jossa etsitään uusia näkökulmia ja ratkaisuja elämän hankaliin tilanteisiin. Oli huolesi iso tai pieni, voit hyötyä terapeuttisesta keskustelusta ja arki lähtee pienin askelin parempaan suuntaan. Työskentelyn lähtökohtana ovat asiakkaan tavoitteet, joihin hän toivoisi muutosta. Keskusteluissa hyödynnetään asiakkaan tietoa, taitoja, voimavaroja  ja mahdollisuuksia. Työntekijä tuo tähän oman osaamisensa rinnalle. Yhdessä tutkien asiat alkavat näyttää vähitellen jäsentyneemmältä ja elämänhallinnan ja toivon tunne lisääntyy vaikeidenkin tilanteiden äärellä.

Tapaamiset alkavat tutustumiskäynnillä, jonka jälkeen sovimme yhdessä jatkosta. Toiveesi mukaan sovimme aluksi 2-3 kerran tutustumisjaksosta. Tarpeen mukaan  työskentely voi olla lyhytkestoista (1-10 kertaa) tai pitkäkestoista (1-2 vuotta) . 


Hinnat:

Tutustumiskäynti 40 e


Yksilöterapia  45 min / 70 e

Yksilöterapia  60 min / 90 e

Yksilöterapia  90 min / 120 e

Pari- tai perheterapia  90 min /  145 e   

Pariterapia  75 min / 120 e


Tietosuojaseloste 27.2.2021
Tietosuojaseloste 27022021.pdf (575.28KB)
Tietosuojaseloste 27.2.2021
Tietosuojaseloste 27022021.pdf (575.28KB)